За ВРЪХ

Здравейте, Благодарим Ви, че сте тук. Ние сме Илиян и Ралица или хората, които стоят зад създаването на „ВРЪХ“ В следващите редове бихме искали да Ви разкажем как започна нашето приключение, защо вярваме толкова в продуктите, които създадохме и как избрахме гордото име „ВРЪХ“.

Как започна нашето приключение?

 • Накратко биографично сме родени в два прекрасни български града – Ямбол и Пловдив, а през годините всеки от нас е живял на различни места в България и по света.
 • Щастливи и благодарни от възможността да пътуваме, да усетим духа, разширим мирогледа си и да потърсим своето място из широкия свят, осъзнахме че едно усещане ни обединява – единствено в България се чувстваме у дома.
 • Винаги сме имали смелостта да мечтаем и споделяме шарените си идеи, докато една от тях надделя и се оформи ясно – да създадем и представим продукт, произведен в България. Изделие, което е сравнимо по качество със световните продукти и е изработено в сърцето на страната ни.
 • Истински късмет ни срещна по пътя с българска фирма производител, която носи духа, на това което търсихме. Фирмата има дългогодишен опит в производството на кожени изделия за световни брандове, в нея работят хора, които създават продуктите със сърце и отношение към всеки детайл. Фирмата е отговорен работодател и цени своите служители, а те наистина имат златни ръце и обичат, това което правят.
 • Тази среща ни даде стимул и вдъхна живот в нашата кауза и бяхме сигурни, че приключението ни е на път да започне.

Защо създадохме „ВРЪХ“?

 • Вярваме в бъдещето на младите, като посланици на доброто, таланта и златните ръце на българските майстори.
 • Бихме искали да покажем и дадем фокус върху страхотния продукт, който българските занаятчии произвеждат и да го направим достъпен в нашата страна.
 • Силно ценим възможността да инвестираме в България и да подкрепим родното производство, защото само така можем да вдъхнем увереност на производителите, че има смисъл и техният труд може да се оцени високо и тук.

Защо толкова вярваме в продуктите на „ВРЪХ“?

 • Нашата кауза не предполага да правим компромис с нито един детайл – избрахме висококачествени материали от Италия – меката на естествената кожа.
 • Изделията се произвеждат от майстори, които работят с хъс, желание и усмивка. А е важно продуктите да са създадени от щастливи хора, не мислите ли?
 • Продуктите са функционални, с изчистен дизайн и стандарт на изработка, доказан във времето. Добрите материали, вложени в тях, са предпоставка за дългосрочна инвестиция в качествен кожен аксесоар.
 • Добавената стойност на продукт, създаден в България, е нашата подкрепа и висока оценка на българското качество. Ресурсите, вложени в проекта и неговата реализация, стимулират нашата икономика и благосъстояние на българските производители и техните работници. България има нужда от тази възвращаемост.
 • За да защитим и вдъхнем сигурност във Вашия избор, залагаме на проста концепция – справедлива ценова политика, фиксирана сума за доставка, право на преглед и връщане. С пълна откритост и коректност към Вас, бихме искали да се насладите на продуктите и да бъдете удовлетворени от направения избор.

Как избрахме името „ВРЪХ“?

 • Заедно преоткрихме българските планини и сега се наслаждаваме и очакваме с нетърпение всяко следващо планинско приключение.
 • В последната година се включихме в няколкодневен преход в Стара Планина, изкачихме редица върхове, катерихме се по скали и всяко преживяване ни свърза силно с изключителната българска природа, която е силен повод за гордост у нас.
 • Често се шегуваме по между си, че нашият път ни среща с нов връх, веднага щом сме покорили предишния. И всеки път се втурваме с ентусиазъм към покоряването на следващия по-висок връх.
 • Създавайки проекта „ВРЪХ“, решихме да поставим върха сами пред нас този път, да се предизвикаме и да дадем стойност на идеята, в която вярваме.
 • Когато разгледате продуктите ни, ще забележите, че всеки от тях носи името на български планински първенец. Върховете в България притежават красиви, горди имена, а в описанията ще Ви разкажем и малко повече за тях.
 • Пожелаваме на всеки от Вас да открие и покори своя „ВРЪХ“. Ние от своя страна ще се постараем да Ви предизвикаме и запалим приключенския Ви дух.

Илиян Миланов

Винаги съм вярвал, че България е страхотно място, в което можеш да реализираш мечтите и желанията си като добавяш стойност и за хората около теб. С тази нагласа създадохме Връх, в подкрепа на българските занаятчии, за да дадем пример на българските предприемачи и за да осигурим  глътка въздух на българските спасители от ПСС.

Ралица Шишкова

Вярвам, че най-добрите идеи се раждат и развиват с добра кауза, ентусиазъм, много сърце и положителен фокус. ВРЪХ ни дава възможност да създаваме продукти, които обичаме, да подкрепяме кауза, в която вярваме и да предизвикваме хиляди усмивки. 

Абонамент за новини

Не изпускайте нашите промоции. Абонирайте за нашия бюлетин.