Гравирани продукти

Можете да видите някои от нашите гравирани продукти. Няма ограничения на текст и вид, всичко е във вашето въображение. Персонализирайте всичко, което пожелаете, като изберете опция лазерно гравиране
Идея е да гравирате името, с което играе CS например
Може да е на латиница, съкратено или с инициали, също изглежда прекрасно
Автомобилно лого на калъф за документи, не е лоша идея
Гравиране на име, в комбинация с логото се получава, както е в случая “Румен е Върхът”
Нещо, което носи смисъл лично за вас
Само инициали или лого също е интересен вариант

Препоръки

Препоръки от доволни клиенти

5/5
Хубав портфейл от качествени материали и с красив дизайн. Удобен и тънък е - много подходящ за носене, както в джоб на панталони, така и на сако. Практичността по никакъв начин не е пожертвана в името на елегантния външен вид и тънкия профил. Разполага с предостатъчно места за карти, документи, банкноти... Спокойно мога да препоръчам и за подарък - портфейлът пристигна в приятна и интересна картонена кутия с перфорирано лого на фирмата. Поздравявам ви за благородната кауза и се радвам, че правите нещо хубаво, качествено и българско!
Спас
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Практичен, малък размер портфейл. Събра всички нужни ми карти+лични документи+ документи на кола+пари. Кожата е перфектна, качеството на изработка също. Горещо препоръчвам! Поздравления за продуктите, които правите, а също и каузата, която следвате ;)!!!
Валентин
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Страхотен малък портфейл, който напълно оправда и дори надмина очакванията ми. Уникална изработка и качество. Перфектно отношение от страна на Екипа на кожени аксесоари Връх, с които беше удоволствие да се запозная и да бъда техен клиент, подкрепяйки каузата, за която се борят.
Данаил Данаилов
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Много се радвам, че намерих точно това, което търсех - пълноценен портфейл с достатъчно прегради за карти и преграда за банкноти, но в същото време компактен и тънък като калъф за карти. Перфектна изработка с много качествена кожа, никакви найлони, които могат да се зацапат, или излишни детайли. Заслужена отлична оценка!
Боби
Продукт: Кожен портфейл Вежен

Защо да изберете ВРЪХ?

Материали

Висок клас естествена кожа от Италия.

Персонализиран дизайн

Възможност за гравиране или изработка на продукт по собствена идея или модел

Изработка

Прецизна изработка от български майстори с дългогодишен опит.

Продукти с кауза

Част от всяка покупка подкрепя Планинската спасителна служба към БЧК.