Кожен портфейл Мусала с RFID защита светло кафяв

Кожен портфейл Мусала с RFID защита светло кафяв

Кожен портфейл Мусала с RFID защита светло кафяв

77.70 лв.

Код: P-002-1-2 Категория:

Мусала е мултифункционален модел с класическо излъчване, включва калъф за документи, който може да се използва като част от портфейла или самостоятелно 

  • Висок клас телешка кожа
  • Размер: 11.5/9см.
  • Калъф за документи или визитки, който може да се използва отделно от продукта
  • Две отделения за банкноти, едното с цип за допълнителна сигурност
  • Елегантен монетник
  • Опакован в стилна картонена кутия

Бърза поръчка

Моля използвайте формата по-долу за да въведете Вашите данни, и ние ще Ви се обадим за уточняване на поръчката.

Изчерпан

Мусала е класически модел с двойно прегъване. Прецизно изработен от висок клас телешка кожа с естествен шагрен. Притежава отделение за карти и документи, както и практичен монетник с омекотен капак и елегантно закопчаване. Двете прегради за банкноти, една от които с цип, предоставят допълнителна сигурност. Елегантният дизайн, съчетаващ компактен размер и практично разпределение, отговарят на необходимостта от повече място за съхранение на банкноти, карти, документи и монети. Допълнителният изваждащ се калъф може да се използва и самостоятелно като визитник или калъф за документи. Мусала се отличава с компактен дизайн и богата функционалност.

Естествената кожа създава приятно усещане при допир и символизира престиж и лукс. С времето кожата става по-богата и плътна, отразявайки Вашата идентичност и оригиналност. Благодарение на естествените колагенови влакна, които са сложно преплетени, се осигурява по-добра издръжливост и трайност на продуктите изработени от естествена кожа. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази красивия си вид за дълго време. Естествената кожа живее извън границите на времето, защото се е ползвала от векове, затова инвестирането в продукти от кожа никога не губи цената си.