Благодарим Ви!

Благодарим Ви!

Благодарим Ви!

Вашето запитване е получено. Ние ще се свържем с Вас скоро!

Препоръки

Препоръки от доволни клиенти

5/5
Хубав портфейл от качествени материали и с красив дизайн. Удобен и тънък е - много подходящ за носене, както в джоб на панталони, така и на сако. Практичността по никакъв начин не е пожертвана в името на елегантния външен вид и тънкия профил. Разполага с предостатъчно места за карти, документи, банкноти... Спокойно мога да препоръчам и за подарък - портфейлът пристигна в приятна и интересна картонена кутия с перфорирано лого на фирмата. Поздравявам ви за благородната кауза и се радвам, че правите нещо хубаво, качествено и българско!
Спас
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Практичен, малък размер портфейл. Събра всички нужни ми карти+лични документи+ документи на кола+пари. Кожата е перфектна, качеството на изработка също. Горещо препоръчвам! Поздравления за продуктите, които правите, а също и каузата, която следвате ;)!!!
Валентин
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Страхотен малък портфейл, който напълно оправда и дори надмина очакванията ми. Уникална изработка и качество. Перфектно отношение от страна на Екипа на кожени аксесоари Връх, с които беше удоволствие да се запозная и да бъда техен клиент, подкрепяйки каузата, за която се борят.
Данаил Данаилов
Продукт: Кожен портфейл Вежен
5/5
Много се радвам, че намерих точно това, което търсех - пълноценен портфейл с достатъчно прегради за карти и преграда за банкноти, но в същото време компактен и тънък като калъф за карти. Перфектна изработка с много качествена кожа, никакви найлони, които могат да се зацапат, или излишни детайли. Заслужена отлична оценка!
Боби
Продукт: Кожен портфейл Вежен