Aксесоар, който винаги ще бъде модерен детайл към визията на стилния мъж

Aксесоар, който винаги ще бъде модерен детайл към визията на стилния мъж
Съдържание

Ако се използват правилно, аксесоарите са онези малки, но значими неща, които могат да подобрят всяка една визия. Естествено, това не подценява основния Ви външен вид, но тук говорим за онези по-малки детайли, които оформят цялостния стил.

Погрешно е да се мисли, че аксесоарите са най-вече женски атрибут. Напротив, стилните мъже също има на какво да заложат в този аспект, преследвайки безупречната визия.

Кожените портфейлите имат сериозно място във визията на всеки съвременен, успешен и уверен в себе си мъж.

По отношение на това, което предлага пазарът,  имате избор на широка гама от модели. За да бъдете елегантни и стилни, заложете на кожа или велур, ако е възможно – в семпъл и класически вариант. В зависимост от това, което ще носи вашият портфейл, потърсете подходящ модел за себе си. Ще имате ли много карти, визитки и прочее в себе си? Тук на помощ идват моделите с множество отделения.

Различните портфейли са и в различна големина. Важно е да уточните сами за себе си, къде и как ще го носите – в задния си джоб, в якето си или в чанта? За всеки вариант има подходяща големина и модел. Помислете добре, защото надали искате да си вземете твърде голям или твърде малък модел, причинявайки си неудобство.

Подобни статии